I think I bricked my 9100A Plus

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Yoics Support Forums Forum Index -> Misc Yoics Enabled Devices
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Khosravi



Joined: 17 Jan 2014
Posts: 1
Location: United States

PostPosted: Fri Jan 17, 2014 5:06 pm    Post subject: I think I bricked my 9100A Plus Reply with quote

I attempted to upgrade the firmware via Internet Explorer, got to the blue bar screen, but never got any blue progress, just hung at 0%. I waited more than 15 minutes with no progress, so I went back to the main menu. However, I can no longer see the device on my network, the ipedit program won't pick it up, and of course I cannot ping it.

After some searching through this thread, I've found a couple others who have bricked their devices as well, but have been able to fix it via a serial. But with my limited experience, and the fact that these people did not explain how they unbricked their devices, I have no idea where to start.

I do have a USB to serial device that has +v, -, tx, rx, just don't know what program to work in. Hyperterminal? I have no idea what to do once I download hyperterminal. Also, what voltage does it require on the +v? 5v? 3.3v?

I really need some help to get me back online, and if possible, upgrade to the newest 2.47 firmware via serial as well.

-Chris Khosravi
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Yoics Support Forums Forum Index -> Misc Yoics Enabled Devices All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum